Édesanyám és édesapám már most, még csak pocaklakóként arra kényszerít, hogy osszam meg a társadalommal az élményeimet, gondolataimat. Mit is mondhatnék? Mi lesz velem később... :)

2010. július 18., vasárnap

Sziasztok! Bocs, hogy csak ilyen későn, de ebben a melegben mozogni sincs kedvem (persze anya ezt máshogy érzi), nem hogy a billentyűzeten pötyögni. De már nem bírtam tovább.
Az utolsó írásom utáni hét melóval telt, táboroztattunk anyával. Rengeteg gyerek vett körül, akik néha nagyon hangosak voltak, ezért egy-két jól irányzott mozdulattal anya tudtára adtam, hogy most már elegem van. Ugyanezen időkben apa is táboroztatott, csak máshol, más gyerekekkel. Remélem, ha már előjövök, akkor nem más gyerekekkel fognak majd foglalkozni. Ha az kell, hogy egy gyerek kösse le a figyelmüket, akkor majd én gondoskodom róla!
Ez hét azért is volt érdekes, mert a Berdó nagyin kijött a felnőtt kori bárányhimlő, és mivel apának sem volt gyerekorában ilyenje, ezért könnyen megfertőződhetett volna, így egy jól irányzott anyai döntéssel apa egy hétre a kanapéra kényszerült. De szerencsére ma már tudjuk, hogy az egész felesleges volt. Remélem nekem sem lesznek majd bárányok a testemen.
A tábor utáni hétvége megint utazással telt. Elmentünk valahova, ahol valakinek volt valami Baja. Ha jól értettem, akkor anyának meg apának valami iskolás barátai voltak körülöttünk, na meg rengeteg kutya. Ha ez arra ment ki, hogy időben hozzászoktassanak az állatokhoz, akkor bejött nekik. Információim szerint egykoron anya és apa is valami Állatkertben ismerkedtek meg, épp Baján.
Jó kis hétvége volt, ettem nagyon fincsi halászlevet, bár egy Halász Attila nevű bácsitól nem is várhattunk mást.
Hazaérkezésünk másnapján anya a védőnőhöz és a nődoktorbácsihoz is hivatalos volt. A védőnéni megint megdícsérte anyát, és megegyeztek, hogy a néni majd szeptemberben jön hozzá látogatni. Kis buta, akkor még meg sem leszek.
A doktorbácsi elvégezte a szokásos vizsgálatokat. A koponyám és a combom is szép nagyot nőtt. A koponyám 51 mm-es lett, a combcsontom pedig 39 mm-es. Összességében most akkora vagyok,mint egy normál egyenes vonalzó. Csak kicsit ruganyossabb, hogy anyának ne legyen olyan kényelmetlen.
Jövő héten anya szabin lesz, ezért végre pihenhetünk. Hétvégén Magyargencsre utazunk a Berdó dédihez, de sajna apa ide nem jön velünk, mert Budapestre megy focizni. Anya szerint ennyi jár neki. Most még.
Mindnekinek kitartást a nyárhoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése