Édesanyám és édesapám már most, még csak pocaklakóként arra kényszerít, hogy osszam meg a társadalommal az élményeimet, gondolataimat. Mit is mondhatnék? Mi lesz velem később... :)

2010. június 16., szerda

Sziasztok! Ígértem, hogy legközelebb a nemem bejelentésével jelentkezem. Így van. Hétfőn voltunk a dokorbácsinál, aki megmutattott anyáéknak engem. Az egy hónappal ezelőttiekhez képest a koponyám 4,2 cm-re nőtt, míg a combcsontom 2,4 cm-es lett. Láthatóak, illetve elkülöníthetőek voltak a csontjaim a karombanm az ujjaimnál, a talpamban, a lábaimban. Igen, látni lehetett a lábaimat, illetve, hogy köztük nincs semmi. Igen, semmi. Vagyis azoknak lett igazuk, akik kislánynak vártak. Kislány leszek!
Anya boldog, apa boldog, nekik csak az egészségem fontos, ami pedig tökéletes a doktorbácsi elmondása, és a múlt heti vérvizsgálat szerint is. Tehát probléma nincs. Esetleg csak apának, akinek így jobban bele kell magát vetnie a kézilabda rejtelmeibe. :) Csak azt az egyet panaszolta, hogy akkor ezek után is egyedül kell meccset néznie.
Anya örül, mert lányaként jobban tud majd engem vezetni az élet rögös útján a saját tapasztalatai alapján. Apa is rájött, hogy már csak pár éve van hátra, hogy kifejlessze azt a stílusát, amivel az udvarlók majd őt tartják a „jó fej” apának, de mégis tiszteljék őt és engem. Mindegy, ezekből a gondolamenetekből még nem sokat értek, de talán majd később.
Ja igen, és a nevem Kovács Hanna Barbara lesz.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Hanna Barbara!
    Ugyan mostanában nincs sok időm anyukáddal lenni, de jó ha tudod, hogy mi is sokszor fogunk találkozni. :)
    Már ki is találtam, hogy mit kapsz majd tőlem első ajándékként, de mint afféle tündérkeresztanya (hidd el, ebből neked több is lesz)még titokzatoskodom egy picit.
    Addig is, amíg nem találkozunk, élvezd az úszkálást, és vigyázz, hogy a nagy kalimpálásban ki ne rúgd a babaház oldalát. :)

    Rita TK
    (tündérkeresztanya)

    VálaszTörlés